FORENINGENS HISTORIE

Indlæg på LokalForums-møde den 31. januar 2018

Flagallé-idéen er nu ca. et år gammel 

Som I ved, er der dannet en bestyrelse, som har arbejdet ihærdigt sammen med vores hovedsponsor på at få en flagallé til Regstrup.

Målet var / er, at vi skal have flag på hele højre side af Regstrup Hovedgade samt fra Hanerupvej mod stationen også på venstre side.

På begge sider af Agergårdsvej, på Møllebakken og videre mod skolen og sportspladsen.

Samlet ca. 150 flagstænger. Hertil kommer to kajaktrailere til transport og opbevaring. 150 underrør + montering. Forsikring samt lokale til opbevaring. Budgettet er på ca. 250.000,-

Vi har fået tilsagn om støtte fra lokale virksomheder på ca. 100.000,- heraf har vi pt. modtaget ca. halvdelen. Kommunen flottede sig med 10.000,- af alle pengeinstitutter i området er der Kun Sydbank som mener det er værd at støtte. Ejendomsmæglerne er det kun Danbolig. Desuden fra Grundejerforeningen Regstrup Å. Af sportsklubber Jernløse Gymnastikforening.

Dertil kommer, at små 50 borgere har været så søde, at melde sig ind i klubben med en årlig støtte på kr. 250,- det er vi vældig glade for – selvom vi gerne vil have flere – målet er min. 100. Bidraget skal primært bruges til drift og vedligeholdelse.

OG – så skal vi ikke glemme Kjeld Lundorf, – som trofast støtter med 50 kroner hver måned – foruden sit årlige medlemskab.

Fondsansøgninger har ikke været den forventede succes – eller også har ansøgningerne været for ringe udformet …..

Det var alle de lavthængende frugter, som det så populært kaldes. Og til alle jer, der ikke kan forstå hvor svært ka´ det lige være at få de sidste 100.000 hevet hjem – kan jeg bare sige – det er det!!

Bestyrelsen har derfor besluttet – med hovedsponsorens garanti op til 150.000 kroner ………

At vi har givet ordre på 100 underrør som monteres inden for den næste måned, en trailer og ca. 75 flagstænger, der ankommer her til medio marts – som en første etape. Målet er – med et vist forbehold for logistikken – at vi åbner første etape i april måned.

Derefter vil vi slå en streg – og gå hårdnakket efter min 100.000 mere til at færdiggøre projektet inden udgangen af dette år – BUM!!!

Og vi håber på jeres hjælp ……

VORES SPONSORER:

     

Besøg på siden:

10513
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *